Workshops

Wij geven workshops fotografie voor vrouwen in onze fotostudio in Schiedam. We geven op afspraak privéles, maar je kunt ook gezellig met een vriendin (of vriendinnen) komen. Kies uit een basiscursus of een cursus voor gevorderden. Ben je geïnteresseerd, neem dan contact met ons op.

fotocollage diverse

Kinderworkshop leren fotograferen

In anderhalf uur leren kinderen in de leeftijd van 8-12 jaar fotograferen. Ieder kind krijgt een eigen camera om mee te werken tijden de workshop. Als het weer meezit zijn we lekker in de natuur, is het weer te slecht, dan geldt een gratis annuleringsmogelijkheid. Aan het eind krijgen de kids een verrassing mee naar huis.

Datum en tijd: eerste woensdag van de maand in 2020 van 14:30 tot 16:00 uur

Aantal kinderen: maximaal 10 kinderen

Locatie: Beatrixpark in Schiedam

Kosten: €15,00 p.p.

Basisworkshop Fotografie

In een avond leer je de basis van fotografie. Wat is ISO, sluitertijd en diafragma. Waar moet je op letten als je een foto maakt en wat kun je doen om je foto’s beter te krijgen dan tot nu toe.


Plaats: Bokelweg Schiedam
Kosten: € 69,00 p.p.

Neem bij interesse contact op om een afspraak te maken.

fotocollage natuurfotografie

Vervolgworkshop Fotografie

In vervolg op de basis workshop fotografie gaan we bij de vervolg workshop dieper in de op de materie. We gaan oefenen met nieuwe technieken en manieren om wat je in de basisworkshop geleerd hebt te gebruiken in b.v. donkere lichtomstandigheden.


Plaats: Bokelweg Schiedam
Kosten: € 89,00 p.p.

Basisworkshop Lightroom

In 1 dag leren we je de basistechnieken in Lightroom. Tijdens deze workshop laten we je zien hoe je voortaan je foto’s goed kan opslaan zodat je ze altijd goed kunt terugvinden. Daarnaast leer je tijdens deze workshop om op een heel efficiënte manier je foto’s te bewerken waardoor je foto’s het verschil gaan maken.

Tijd: van 10:00- 16.00 uur met een simpele lunch

Plaats: Bokelweg Schiedam
Kosten: € 297,00 p.p.