Over ons

Wij zijn de fotografen Marjon Trap en Marieke Treffers.

Marieke Treffers en Marjon Trap
Marieke en Marjon

Wie zijn wij

Wij, Marjon Trap en Marieke Treffers hebben beide een hele andere achtergrond (in de hulpverlening en in de communicatie). Wat wij wel gemeen hebben is dat we niet echt gelukkig werden van het werk dat we deden. In hetzelfde jaar besloten wij (wij kenden elkaar nog niet) ons aan te melden op de fotovakschool in Rotterdam. Hier hebben wij onze passie gevonden, ieder in onze eigen richting. We zijn in 2019 begonnen met fotofreules om onze kennis en passie te kunnen delen.

Onze visie op fotografie en kinderen

Iedereen heeft tegenwoordig een camera in zijn telefoon, zelfs de kleinste onder ons.  Maar echt het verschil maken met je foto’s lukt niet iedereen.  Wij vinden het fantastisch als wij je iets kunnen bijbrengen waarbij jouw foto’s net dat extra’s krijgt. Naast het geven van workshops geven wij fotofeestje voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar, dit is een leeftijd dat kinderen vol enthousiasme nieuwe dingen leren en genieten van het buiten zijn en wat moois maken. Wij ook!

Wie zijn wij

Wij zijn beide moeder en fanatiek fotograaf.

Marieke is moeder van een 9-jarige jongen,  houdt van lezen, koken, reizen en de natuur in en natuurlijk met kinderen werken.

Marjon is een fanatieke tabletop fotograaf, moeder van 2  puberjongens, houdt van Scandinavie en van in de natuur zijn.

Tijdens de opleiding tot vakfotograaf leerden zij elkaar kennen en na hun opleiding aan de Fotovakschool zijn zij naast hun eigen werk als zelfstandig fotograaf samen de FotoFreules begonnen.

Bekijk het werk van Marieke en Marjon op hun websites:

Marieke Treffers

Marjon Trap

Wil je meer informatie over de workshops en/of fotofeestjes hebben neem contact met ons op.