FotoFeestjes

Wil jij ook een topfeest voor je kind? Wij nemen de kinderen mee op avontuur! Voor kinderen van 8-12 jaar organiseren wij een fotofeestje op locatie. Wij leggen ze kort uit wat we gaan doen en daarna gaan de kinderen zelf met een camera op pad om de mooiste foto’s te maken. Wij helpen de kinderen tussendoor bij alle vragen en geven ze tips. Aan het eind van het partijtje krijgen alle kinderen hun favoriete foto geprint mee naar huis en de rest van de foto’s worden meegegeven op een usb stickje.

Je kunt de FotoFeestjes ook boeken voor bruiloften en andere evenementen. Bij een feest waar de nadruk ligt op volwassenen zorgen wij dat de kinderen ook een moment hebben waarin zij aandacht krijgen op het moment dat de verveling toeslaat. Wij hebben een programma speciaal gericht op kinderen en fotografie zodat zij ook aandacht krijgen en iedereen van een onbezorgde dag kan genieten.

gemaakt door Indi van 8 jaar

Tijden gaan altijd in overleg!

Duur: 1,5 uur

Investering: 19,50 euro per kind (max 10 kinderen), incl goodiebag (zie hieronder wat er allemaal voor leuks in zit)

Gemaakt door Virginia 8 jaar

Ja dit wil ik wel!

Inbegrepen: gebruik van een camera, limonade/snoep/chips, ieder kind krijgt een goodiebag mee naar huis (met o.a. een eigengemaakte geprinte foto, een usb met alle foto’s digitaal en nog meer verrassingen)

Een van de ouders dient tijdens het partijtje aanwezig te zijn.

Workshops bij BSO’s

Fotoworkshops voor BSO’s worden op maat gemaakt. Neem contact op voor alle mogelijkheden hierin.